Kapcsolat

Üzemeltető:
SZIKSZ Csoport Kft.
Telephely: 
1184 Budapest, Fonal utca 13.
Adószám: 
22738899-2-43

Telefon:
+36 70 4343 150
+36 70 2495 895

E-mail:
szikszkft@gmail.com

Kérjen árajánlatot!

Egyre több járművön (nehézgépjárműveken, munkagépeken és személygépkocsikon) találunk gyárilag vagy utólag felszerelt részecskeszűrő berendezést.

Egy darabig az autó maga gondoskodik a regenerálásáról, tisztítását (kiégetését ) maga a motor vezérlő elektronika végzi, ha a megfelelő üzemi körülmények fenn állnak.

Ha a részecskeszűrő eltömődik, akkor tisztítás, regeneráció szükséges a megfelelő működéshez.

Vállaljuk gyártótól függetlenül a szilícium-karbid szűrőanyagú részecskeszűrők tisztítását, rövid határidővel, maximálisan 600x1000 mm befoglaló méretig (csőcsatlakozók nélküli méret), akár 1300°C regenerációs hőmérsékletig! Kérjen ingyenes szaktanácsadást vagy árajánlatot! Töltse ki űrlapunkat!

Személyautó Részecskeszűrő tisztítás ára: bruttó 12.700 Ft!

Mezőgazdasági gép | Teherautó Részecskeszűrő tisztítás ára: bruttó 12.700 Ft!DPF hiba javítása, részecskeszűrő kiégetése, DPF regenerálása, részecskeszűrő javítás!

Gond van a DPF-el? Speciálisan, a részecskeszűrők tisztítására, regenerálására tervezett kemencében égetjük ki a szűrőbetét belsejében felgyűlt szennyeződéseket. Kérjen ingyenes árajánlatot!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Kérem válassza ki, milyen járművel rendelkezik!:


Bővebb megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Bármely típusú személygépjármű részecskeszűrőjének illetve katalizátorának tisztítását, illetve AdBlue rendszerrel működő tehergépkocsi kipufogójának tisztítását.

Tisztítás bármely típusú gépjármű esetében elvégezhető: SDI, PDTDI, CRDI, HDI,TDI, CDI,DCI, TDCI, AdBlue.

A tisztítást minden esetben a gépjárműből kiszerelt állapotban végezzük a megfelelő technológiával 1-2 napos határidővel.